Unique Botanica, de naam zegt het eigenlijk al: wij zijn gespecialiseerd in de opkweek & verkoop van unieke planten. Uniek ten aanzien van variëteiten, maar ook uniek qua verschijningsvormen: bijvoorbeeld miniatuur … in ieder geval anders dan anders! Consumenten met een passie voor bijzondere planten of het zelf (op) kweken van planten zijn bij Unique Botanica aan het juiste adres, wij leveren uitsluitend (jonge) planten van superieure kwaliteit.

Op onze website tonen wij het actuele beschikbare assortiment. Mocht u op zoek zijn naar één of meerdere variëteiten die niet aangeboden worden in de webshop … laat het ons weten. Waar mogelijk gaan we op jacht en leveren we maatwerk!

Afgelopen jaar zijn we gestart met het beschikbaar maken van een collectie miniatuur kamerplanten die geschikt zijn voor terraria … dé trend van dit moment! Planten die qua klimaat, hoeveelheid licht & vocht bij elkaar passen.

Onze unieke plantsoorten leveren wij uit onder het label: Unique Botanica – Exclusive Plant Collection. In onze webshop is altijd het actuele en bestelbare aanbod zichtbaar. Na het plaatsen van uw bestelling kunt u uw bestelling (op afspraak) af komen halen in Obdam, in overleg versturen we ook per post.